tiistai 15. syyskuuta 2009

Lisää pikkuvaippoja

Lisää pikkuisia vaippoja... Kaikissa materiaaleina joustofrotee ja velour ja tukikankaana (ja lisäimuna) koko vaipan aluella joustofrotee. Nepeillä kiinnitettävässä imussa kaksi kerrosta bambu/bambuhamppufleeceä ja sisäpinnan värinen kuosikangas. Kaava muokattu Swaddlebeesin nb vaipasta. Kilosuositus näissä on 2-4 kg, joten jos lähiaikoina ystävilleni syntyvät vauvat ovat kovinkin isoja, lähtevät nämä hyväntekeväisyyteen. On ne vaan niin söpösiä, että meinaa ihan vauvakuume iskeä <3

torstai 10. syyskuuta 2009

Pikkuvaippoja <3

Pikkuisia vaippoja ystävän vauvalle. Näitä on tulossa lisäkin, ajattelin surauttaa jo etukäteen tämän vuoden puolella syntyville kavereiden vauvoille vaippalahjat. Molemmissa keltaisissa vaipoissa tapahtui sama nepitysvirhe: Vaikka siivekkeet ovat tuollaiseset kaarevat, nepitin silti epähuomiossa tuohon keskellekin nepin. Ja toiseen... Minun ei ilmeisesti kannata katsoa samaan aikan telkkaria ja nepittää =) Alimmainen vaippa on tehty NB-swaddlen kaavalla ja jää odottelemaan jotain vastasyntynytttä käyttäjää.
Kaikki muut työt seisoo, etenkin pojan L-koon vaipat joita tarvittaisiin kipeästi lisää. Mutta kun ei huvita niin ei huvita =)
Vaippojen alla piparikukka-pul, jonka ostin eilen vaikka entisiäkin on enemmän kuin riittävästi.