keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Nalle

Tänään valmistui pienelle nallepaita. Kaavana muokattu Ottobre Night owl. Eteen aplikoitu nallehahmo pienen suosikki kuvakirjoista. Toisessa raglansaumassa nepparit. Aplikaatio olisi voinut onnistua vähän paremminkin ja helma jäi himpun lyhyeksi, siihen laitan todennäköisesti resorin jossain vaiheessa. Mutta harjoitukset jatkuu.

lauantai 6. marraskuuta 2010

Kankaita ja kenkiä

Kirppareita on tullut taas kierreltyä ahkerasti vaikken ole blogia jaksanutkaan päivittää. Tässä kuitenkin viime aikojen kangaslöytöjä.Ja onhan niitä taas. Osa päätyy ihan lakana käyttöön, osa menee kangaskaappiin odottamaan inspiraatiota.



Kumi- ja nahkasaappat itselleni.

Viime aikojen ompeluksia

Olen ostellut kirpparin pussitarjouksista edullisesti nahkahameita, -liiveja ja -takkeja uusiokäyttöön. Tässä ensimmäinen versio, mitä niistä tulee syntymään. Harmaa nahka on papan vanhasta nahkatakista, perhosapplikaatio kirpparilta löytyneestä ruskeasta nahkaliivistä. Tossut ompelin tavallisella ompelukoneella nahkaneulalla.



Jo aiemmin ommeltu norsupaita.Kankaana kaikille tuttu Myllymuksujen norsujoustofrotee, kaavana Ottobre Night Owl koossa 98. Laitoin tuollaisen pidemmän helmaresorin, niin pysyy paremmin päällä, kun on vielä vähän reilu. Ja menee toisaalta sitten myös pidempään.