torstai 24. helmikuuta 2011

Vaippatuunaus

Käännytyspaketti kestoiluun:






Kaikissa vaipoissa "pohjana" Imse Vimse Flanellette (Näitä ostan aina kirpparilta, kun halvalla saa. Useimmat lähtevät Vita Karlan kautta Venäjälle, osa jää ystävien vaippalahjoiksi), lisäimuksi ompelin toisen läpän jossa kaksi kerrosta bambujoustofroteeta ja yksi kerros hamppujoustofroteeta. Päälle saumuroitu kerros joustofroteeta silmäniloksi ja näpsyn tarttumispinnaksi

Kumman sinä valitsisit? Tylsän kertiksen vai söpösen keston =)

tiistai 22. helmikuuta 2011

Päivän löydöt

Pitkästä aikaa löysin kirpparilta jotain tosi kivoja retrokankaita, ne piristivätkin mukavasti vähän heikosti alkanutta päivää.


Finlaysonin pöytäliina. Meillä tosin on pyöreä pöytä, joten tämä päätyy johonkin muuhun käyttöön)



Kaksi tyynyliinaa





Liina/kapea verho, tästä tulee pojan sänkyyn lakana.

perjantai 18. helmikuuta 2011

BrumBrumBrum...



Tänään valmistui Pojalle Raglanhihainen paita Hilcon Töff Töff trikoosta joka olikin marinoitunut ensin kaapissa noin vuoden ja sen jälkeen valmiiksi leikattuna keskeneräisten ompelutöiden joukossa kesästä saakka. Nyt sain sen ommeltua valmiiksi kun paita on juuri sopiva, ehkä jo hiukan liian pieni, ainakin pituudesta. Alunperin oli tarkoitus laittaa limen väriset resorit, mutta koska juuri se resoripala oli jossain hukassa, päädyin tähän valkoiseen. Tykkään näinkin, vaikka onkin vähän hillitympi. Käyttäjäkin tykkää, joskaan ei innostunut tuosta autokankaasta ihan niin paljon kuin etukäteen kuvittelin.
Kaavana muokattu Ottobre Night Owl koko suunilleen 86/92cm. Nepparien kohdalla näkyy vielä merkkaustussin jäljet, mutta päätin blogata tämän kuitenkin ennen pesua, kun muuten olisi taas jäänyt bloggaamatta.

torstai 10. helmikuuta 2011

Pöh.

Hautuumaalle joutaa kohta koko blogi kun en ikinä jaksa tätä päivittää... Esittelen tässä nyt pikaisesti kestohedelmäpussit jotaka ovat valmistuneet täysin uusiomateriaaleista (no, ompelukoneen ja saumurin langat on ostettu uutena). Sekä vetoketjut etä kankaat kirpputorilta. Näitä on valmistunut lisääkin, mutta samanlaisia kun ovat, niin en jaksa niitä tuolta
esiin kaivella:






Ja pyöreä pöytäliina keittiönpöydälle: