tiistai 6. lokakuuta 2009

Vaippoja ja kirpparilöytöjä


Pojalla on viimeaikoina alkaneet yövaipat falskata, joten oli aika tehdä uusi yövaippapaketti.
Vaipassa ulkopintana raidallinen (jonka raidat eivät erotu...) bambufleece, sisäpintana bambufleece. Kiinteänä imuna koko vaipan alueella hamppufleece. Vaippaan on ommeltu lisäksi kiinteäksi tiiman muotoiseksi imuksi kaksi kerrosta mikrokuitufroteeta yksi kerros bambufleeceä uloimmaksi suojelemaan vaipan täyttäjän käsiä mikrokuitufroteen kosketukselta =). Täyttöaukko edessä. Kaavana L-koon Mummut. Imuksi ompelin tähän vaippaan pitkän imun kaksinkertaisesta hamppufleecestä jonka voi taitella vaipan sisään 3,5 kertaiseksi pituussuunnassa. Vaippoja on ommeltava lisää, kunhan ensin testaataan vaipan toimivuus.

Vieressä uudet ISOT villikset liukuvärjätystä Pirtin Kehräämön hahtuvasta, kun ei tuo vaippa olisi mahtunut mihinkään meidän jo olemassaoleviin villiksiin. Huovutuskuva on vielä keskeneräinen, se yrittää esittää syksyn lehtiä. Pahoin kyllä pelkään sen jäävän keskeneräiseksi, kun en sitä kerralla tehnyt valmiiksi.
Alla oleva kangas on löytö Uffilta. Kokoa tuolla pussilakanalla on 125 * 140 cm ja hintaa 3€. Toisessa kuvassa aiempia kirpparilöytöjä. Sarviksen astioita ihanissa väreissä ja lisää retrokankaita. Halvalla kun sai....

1 kommentti: