lauantai 27. helmikuuta 2010

Vaippoja, vaippoja, aina vain vaippoja....

...Ainakin tällä hetkellä tuntuu siltä. Olin jo optimistisesti ajatellut, että poika oppisi kuivaksi, enkä ollut ommellut näitä jo valmiiksi leikattuja pul-kuoseja vaipoiksi asti. Mutta pojan lupaavan pottalakon edessä äidin on pakko nostaa kädet pystyyn ja käynnistää ompelukone. Keltaiset Nakkikoirat ja Omput ovat jo pienen lakkoilijan jäljiltä likapyykkikorissa. Kaava, materiaalit ja toteutus sama kuin aiempien postausten vaipoissa. Eli ulkopintana 1 mil tai br pul, sisäpintana Coolmax. Välissä kerros joustofroteeta vanhasta lakanasta suojaamassa ohivuodoilta.




Tähän asti ollaan käytetty näissä M/L-koon vaipoissa imuina harsoja, mutta nyt minua on alkanut kyllästyttää ne kun ovat menneet jo niin koviksi ilman kuivausrumpua, että vaatisivat melkein silittämistä, että eivät olisi niin tönkköjä. Omppeli siis imuja kaveriksi. Ajatuksena oli se, että uusia materiaaleja en ostaisi, vaan hyödyntäisin jo olemassa olevaa kangasvarastoa. Ja sitähän riittäää.




Kuosina kaikissa joustofrotee, sen alla kolme kerrosta hamppumusliinia. Lisäksi tiimana kolme kerrosta bambua. 11 imuun riitti matreiaalit, sen jälkeen hipsuttelinkin hissunkissun Eurokankaaseen ostamaan lisää bambua. Se tosin odottaa vielä pesua ennenkuin voin jatkaa tätä imuprojektia.

2 kommenttia:

  1. Hyvän ja toimivan näköisiä imuja. Täytyy itsekin tehdä samalla idealla.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Kuten uusimmasta postauksesta voi päätellä, eivät nämä menneet ihan kerrasta putkeen.Kiitos kun kommentillasi muistutit minua tästä(kin) keskeneräisestä projektista, niin ehdin saada nämä vielä valmiiksi ennen pojan kuivaksioppimista =)

    VastaaPoista