tiistai 1. maaliskuuta 2011

Peku Pesukarhu


Minä olen Peku Pesukarhu. Asun Pohjois-Amerikan hiljaisissa, tiheissä metsissä, joita halkovat joet ja pienet järvet. Minulla on tapana pestä ruokani vedessä ennen kuin pistän sen suuhuni, ja sen vuoksi ihmiset sanovat minua pesukarhuksi.

Teksti ja Peku Pesukarhun kuva ovat vanhasta kirpparilta löytyneestä kirjasta. Aika suurilla "taiteilijan" vapauksilla tuon kuvan suhteen... Tämä oli minun ensimmäinen iso applikaatiotyöni, enkä ole siihen kovinkaan tyytyväinen. Paidan kangas on vanha miesten trikoopaita kirpparilta, resori kirpparilta, applikaation kankaat velouria, trikoota ja joustofroteeta tilkkulaatikosta. Kaava sama kuin aiemman postauksen autopaidassa. Virheitähän tähän tuli useitakin, mutta kai niistä jotain opinkin.Paljon on kuitenkin vielä harjoittelemista.

Tikkaukset jotenkin loistavat tuossa kuvassa ihan älyttömästi, livenä tilkkujen ja tikkausten ero ei ole noin räikeä.

15 kommenttia:

 1. IHANA! Aivan valtavan ihana :)

  VastaaPoista
 2. aivan mahtava. ei uskoisi ensimäiseksi aplikoinniksi.

  VastaaPoista
 3. Itse sitä näkee nekin virheet, joita ei lopullisessa työssä enään ole...
  Minusta tuo on hieno!! =)

  VastaaPoista
 4. Ihana paita kyllä teillä on varmaan tyytyväinen poika kotona;) Olet tosi taitava;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos !

  Poika tykkää tästä kyllä kovasti, ei meinannut antaa sitä pesuun ollenkaan.=)

  VastaaPoista
 6. Hienosti onnistunut applikaatio! Ja iik, mulla oli tuo kirja lapsena! Nimen perusteella en ollut vielä ihan varma, mutta tekstikatkelma varmisti asian. Vieläköhän kirja löytyisi jostain...

  VastaaPoista
 7. Ihana paita.

  Olen myöntänyt sinulle tunnustuksen, käy poimimassa se Kangaskaapin kätköistä blogistani.

  VastaaPoista
 8. Kiitos kommenteista ja tunnustuksesta! Hauskaa että rusinalla on ollut sama kirja, ostin tuon kirpparilta lähinnä ihanan kuvituksen vuoksi, teksti on paikoitellen melko raadollista =)

  VastaaPoista
 9. applikointi on hieno, livenäkin ;)

  VastaaPoista
 10. Vautsi! Onpa taitavasti tehty pesukarhu! Applikointi olisi sellainen juttu, jota haluaisin joskus kokeilla (kun uskaltaisi/saisi aikaiseksi)!

  VastaaPoista
 11. Hieno! Heti tunnistin kuvasta ennenkuin luin tekstin. Tuolla meidän kirjahyllyssä nököttää minun vanha Peku pesukarhukirjani:)

  VastaaPoista